Laulut ovat kiinnostusta

Kappaleet ovat voimaa

Musiikki on ilahduttavaa

Musiikki on luovaa ajattelua

Kappaleet ovat ajattomia

Musiikki on rakkautta

Laulut ovat sydäntä

Laulut ovat elämää

Musiikki on vain yksi parhaimmista inhimillisistä luomuksista historian aikana. Se on mielikuvitusta puhdasta ja laimentamatonta muotoa ja myös asettelua. Laulut ovat tärkeä rooli jokapäiväisessä elämässämme. Se on keino paljastaa aistimme ja tunteemme. Musiikki on tapa pakene elämä, joka tarjoaa meille helpotusta satuttaa ja auttaa meitä vähentämään päivittäisen hoidon stressiä. Se auttaa meitä rentoutumaan, jopa jännittää meitä ilon hetkessä. Lisäksi se parantaa mieltä ja antaa meille itseluottamusta.

Musiikki rajoittaa elämäämme elämän eri minuutteina, kuulemmeko sen radiosta, televisiosta, auto- ja talomme stereoista. Erilaiset kappaleet soveltuvat erilaisiin juhliin. Löydämme sen ajattoman esityksen melkein sovitetuissa kappaleissa tai bhajanien, hääbändin tai pellon kasauskoneen omistautumispaineissa, jotka ovat päässeet lauluun jakamaan elämän onnellisuutta. Jopa tuuletus WC: ssä tarjoaa meille iloisen aloituksen päivälle. Lauluilla on erittäin tehokas palauttava vaikutus ihmisen mieleen. Se on aina kuulunut organisaatiomme erityisillä tunneilla, samoin kuin ne tunteet ovat itse asiassa laukaistaneet fantastista musiikkia.

Intialaisten kappaleiden alkuperä juontaa juurensa Sama Vedan laulamiseen käytännössä 4000 vuotta sitten. Äänen ensisijaisuus sekä musiikkimelun ja rukouksen yhdistäminen vahvistettiin siksi intialaisten kappaleiden historiassa varhain. Nykyään kappaleita on meille helposti saatavana erityyppisinä, ja myös musiikkivaihtoehto vaihtelee henkilöiden välillä yhtä hyvin, koska lukuvalinnat vaihtelevat toisistaan. Siellä on kansanmusiikkia, klassista musiikkia, uskonnollista musiikkia, ratkaisevaa, jazz, rock-and-roll, suosittu kappale, hindi-elokuvien sävelmät ja paljon muuta.

Nykymaailmassa Musiikki on saanut kunnianarvoisen luokituksen ‘paraneminen ilman lääkettä’. Lääketieteen ammattilaiset ovat todella sitä mieltä, että kappaleiden hoito on todella auttanut heitä selviytymään monista ihmisistä, joilla on vaikeuksia, kuten dementia, dysleksia, kliininen masennus ja vammat. “Useat lapset, joilla on oppimisvammaisuutta ja huonoa koordinaatiota, ovat todella pystyneet selvittämään, ja reagoivat myös kappaleiden soittamiseen. Monet ihmiset, joilla on geneettisiä erityistarpeita, ovat todella löytäneet aivan uuden valon kappaleiden muodossa.

Tanssikriitikko Ashish Khokar huomauttaa kokeilusta todisteena: “Laulut tuotetaan äänestä ja melu vaikuttaa tunteemme ymmärtämiseen lukuisilla menetelmillä. Jopa akvaariokalat pyrittiin kiinnittämään huomiota erilaisiin kappaleisiin, samoin kuin se löydettiin. että heidän liikkeensä vastasivat musiikin rytmiä. Huomaa, kalat, jotka eivät kuuntele, he vain tunsivat veden kautta tapahtuvan melun resonanssit. Joten voit kuvitella, mikä laajavaikutteinen ääni ja myös kappaleet voivat kantaa ihmisen mielen. “

Anand Avinash, Neuro Linguistic Consciousness -työpajan, joka on tutkinut kappaleiden käsittelyväitteitä, luoja, “mystikot ja pyhät muinaisesta nykyaikaan ovat todella osoittaneet, kuinka laulut voivat sytyttää mielen suurempia keskuksia ja parantaa elämäntapaa”. Mantrat tai lännessä käytetyt laulu, jota toistetaan yksitoikkoisesti, auttavat mieltä saavuttamaan tasapainon tunteen. Yhdistelmä audiosanoja sanskritinkielisissä käsitteissä luo erityisiä positiivisia resonansseja ja lisää mieltä korkeammalle tietoisuuden vivulle.

Me kaikki tunnustamme, että heijastus puhdistaa järjestelmän epäedullisista voimistaan ​​ja resonansseistaan. Ja musiikki on tehokas apua pohdintaa varten. Lukuisissa pohdintatyöpajoissa musiikkia hyödynnetään niin, että ihmiset saadaan enemmän tietoiseksi mielialoistaan ​​ja tunneistaan. Ihmiset saadaan rentoutumaan ja myös tyhjentämään mielensä ja kuuntelemaan sen jälkeen musiikkia, jota on menetelmällisesti muutettu varmistamaan, että hän mahtuu erilaisten tunteiden ja tietoisuuden tilan kautta.

Monet ihmiset uskovat myös, että kaikenlaiset kappaleet, joihin vastaat myönteisesti, auttavat sinua Web-sisällöstä huolimatta. Siksi jopa suosittu kappale voisi toimia ihmeitä sinulle.

Laulut vaikuttavat jollain tavalla meihin kaikkiin. Se on myös useimpien ihmisten tyypillisin etu. Henkilöt, jotka pitävät musiikista, kiinnittävät siihen huomiota matkoilla, lukemisessa, meditaatiossa, kävelemisessä, joillakin on myös pehmeitä kappaleita, kun he toimivat hektisessä ohjelmassaan. Se auttaa heitä rentoutumaan ja poistumaan myös päivittäisen elämämme stressistä. Se voi siirtää meidät toiseen aikaan tai paikkaan, samoin kuin se on erinomainen tunne nähdä tai tehdä tai kokea jotain erilaista. Ihmisillä on ainutlaatuinen musiikkireuna itselleen, ja jotkut ihmiset tarjoavat merkityksen hiljaisuuden salakuuntelulle, ja myös jotkut ihmiset haluavat tutustua kevyellä musiikilla ja jopa jotkut haluavat kuunnella kappaleita ennen nukkumista. Monet ihmiset rakastavat kiinnittäen huomiota WC: n kappaleisiin, koska he kokevat sen olevan


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *