Kaikilla meillä on Fave Opus, joka vie meidät ainutlaatuiseen sijaintiin sydämessämme. Muunnos rakastamastamme musiikista ja siitä, kuinka se eläämme.

JUSTIN:

Suositun opukseni, luottaa mielialaan, jazz on kappaleita kaikille mielialoille. Suosituin jazzpala olisi – saksofonistina – My Fave Things, kirjoittanut Coltrane, tai mikä tahansa Thelonios Monkin. Pehmeä valaistus, Kalhua ja maito sekä myös liike sopivat aina munkkille tai päinvastoin.

Ajo on luotu kappaleita, joten kaikki tukkeutuneella asuinalueella tekevät matkan minne tahansa (jopa työhön) sen arvoista. Kuinka äänen virittäminen niin yksinkertaistettuna voi silti olla haastava toistaa. mitä Neil tekee?

suosikkini oli kuitenkin kiiltävästä ääniraidasta, nimeltä Vivaldi “Nulla in mundo pax”, jota nyt kuuntelen.

Imelda:

Jokainen kappale merkitsee kappaleiden kirjoittajan ilmaisua. Musiikkikappale, jota pidän eniten, on pianolle tärkeä musiikki, koska se ei sano sanoin kuin muunlainen kappale. Tärkeitä kappaleita kuuntelevan henkilön on yritettävä ymmärtää, mitä viestejä säveltäjä yrittää ilmoittaa opuksen kautta. Se testaa merkityksen löytämistä. Kuunnellessani myös tärkeää musiikkia, kuten T. Badarzewsan “Neitsyt rukousta”, uskon, että tämä kappale viestii meitä luopumaan Jumalalle. Jos saan mahdollisuuden, haluaisin varmasti pelata haluamiani esineitäni.

KEN:
Nämä ovat vanhoja asioita niille, jotka tunnistavat minut, mutta olen huomattava James Taylor Nut. Ja suosikki kappaleeni on ‘The Water is Wide’. Jos MP3-tiedostot ovat laillisia, sijoitan ne tälle sivustolle. Mutta minun on ehdottomasti tutkittava aluksi.

Joka kerta kun kuulen sen, tunnen todella olevani muuttunut toiseen paikkaan, jossa kaikki imeytyy, ja yksilöt kulkevat kaduilla sydämen murtautuneina, toivoen, että elämä on varmasti heille jälleen kerran ystävällinen. Se jättää minulle kypsennyksen kurkkuun joka kerta. Virityksessä on jotain rauhoittavaa, joka saa minut tukahduttamaan ja rohkaisemaan, että riippumatta siitä, minkä testin edessä olen, joku on jo kohdannut sen ja joku on voittanut sen aiemmin.

Sitä musiikin pitäisi tehdä. Kappale ja muusikko vaikuttavat minua jatkuvasti. Se inspiroi minua tavalla, jolla toivon voivani vaikuttaa ihmisiin.

Kuuntele sitä, jos löydät sen– Ken.

JENNY :.

Joskus, kun vain suljen silmäni ja kiinnitän huomiota kappaleisiin, jätän tämän toisen asteen. Se antaa jotain rauhoittaa minua, kun asetat sen ruokkimaan henkeäni luulen. Arvostan kappaleita melkoisesti, mikä on minulle yhtä paljon taidetta kuin sen kehittäminen. Musiikki on osa jokaisen elämää, ja myös jokainen ihminen on jollain tavalla sidoksissa siihen. Minusta se pitää minut menemään, kun olen alhaalla, tai yksinkertaisesti saa minut ilahduttamaan, kun olen onnellinen. Minulla on musiikkia kaikkiin juhliin. Olisin kaiken kaikkiaan erittäin kurja lady, jos kappaleet poistettaisiin yhtäkkiä.

JILLIAN :.

Aktiivisen päivän lopussa.
Pidän musiikin kuuntelusta. Tein tanssi- ja laululaulutunteja lapsena, mutta en koskaan oppinut soittamaan työkalua. Tänä vuonna 40-vuotiaana kypsässä tein päätöksen oppia arvostelemaan musiikkia ja soittamaan myös näppäimistöä. Se on kaikki osa tasapainoista elämää, tavoitteiden asettamista ja aikaa, joka minun tarvitsee tehdä asioita, joita arvostan.

Yhdeksänvuotias poikani ja minulla on tällä hetkellä kotitunteja viikossa.
ja myös motivoimme toisiamme käyttämään ja nauttimaan kappaleistamme. Se on jotain, jota teemme yhdessä, ja toivon, että poikani.
nauttii edelleen kappaleista ja jatkaa soittoa kypsyessään.
Nautin kuuntelusta ja soittamisesta nyt kappaleita “sammuaksesi” ja rentoutuaksesi aktiivisen päivän lopussa. Minulla on ollut vain muutama oppitunti toistaiseksi ja pelaan huonosti, mutta nautin siitä ja vauhditan myös viikosta viikkoon. Poikani tekee samoin, ja me perheenjäseninä nautimme kappaleiden soittamisesta, kiinnittämällä huomiota ja laulamalla yksinkertaisten kappaleidemme lisäksi. Ajattelen näppäimistöä “vuoden 2000 ihanteellisena ostoni” tähän asti!

Laulut symboloivat elämää. Fyysinen ja myös emotionaalinen osoitus jumalallisuudesta, kappaleet ovat välttämätön osa suhdetta, joka on tyytyväinen meihin ja myös vahvistanut meitä ja tuonut harmonian myös yksilöille, yhteiskunnille ja maille ympäri maailmaa koko ajan.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *