Musiikin valmistuksella tarkoitetaan musiikkia, jota hallitaan musiikkikokoelmien valmistuksessa.

Yleensä kappaleet on sävelletty käytettäväksi elokuvissa, TV: ssä, radiossa, multimediassa ja myös palvelussa.

Koska näillä kokoelmilla on tyypillisesti kaikki oikeudet musiikkiin, he voivat lisensoida sen suoraan ilman, että tarvitaan säveltäjien tai kirjailijoiden lupaa. Siksi se voidaan akkreditoida heti selkein kustannuksin loppukäyttäjälle.

Tuotantolaulukirjaston etuna on, että se pystyy tarjoamaan laajan valikoiman musiikkisuunnitelmia ja myös tyylejä. Lukuisissa kokoelmissa on kymmenentuhannen kappaleen kappaleita ja katkelmia.

Tuotantokappaleet antavat tuottajille ja myös esimiehille alustan, josta valita ääni, joka sopii heidän projektiinsä tai lyhyisiin. Kirjastot sisältävät tyypillisesti kappaleita, jotka sopivat nykyisiin musiikkigenreihin, malleihin, kaavioihin ja yhteiskuntaan. Lukuisat kirjastot pitävät musiikkia koko musiikkihistorian alueella, ja niihin kuuluu myös Timeless, Jazz, Blues, Rock n Roll, Dancing ja Reggae – joukossa moderneja kokoelmia tai tyylejä, jotka on luotu yritys- tai mediasovelluksiin.

Mukavuusmuuttuja tarkoittaa, että jokainen henkilö, joka tarvitsee kirjastomusiikin valmistamista, voi valita suuren määrän malleja, saada äänen yhdestä paikasta ja tunnistaa tarkalleen, kuinka paljon se asettaa sinut takaisin. Suurimmalla osalla kirjastoja on hintakortteja, joten valmistajat voivat budjetoida työn kustannukset etukäteen.

Niiden on myös mielenrauhaa, että useilla kirjastoilla on yleensä kappale, joka on ihanteellinen teokseen, ja jos ei, se auttaa sinua löytämään jonkin. Useat toimittavat myös räätälöityjä musiikin tuotantoratkaisuja.

Musiikin valmistuksen tausta

Säännöllisiä kappaleita valmistusta varten on ollut olemassa, koska hiljaisen elokuvan päivät. Noina aikoina ääni toimitettiin kirjallisina ja lähetettiin myös pienille orkestereille ja bändeille, jotka varmasti suorittaisivat äänen pysymisen ajoissa elokuvan kanssa.

Sittemmin useat tuotantolauluyritykset ovat tosiasiallisesti kehittäneet ääni- ja äänikirjastoja. Näihin kuuluvat Boozy & Hawkes, Cavendish, Sonoton, Extreme Music, EMI, Sony BMG, KPM, De Wolfe ja myös monet muut.

Perinteisesti laulukirjastot lähettivät kappalekokoelmansa CD-levyllä. Nykyään siihen pääsy todennäköisimmin Internetin, tiedostojen lataamisen, kiintolevyn tai CD-levyjen, CD-Romin, DVD-Romin avulla

Valmistaa musiikkia verkossa

Internet on todella sallinut tuotannon musiikin levittämisen Internetissä lataamisen avulla. Se on lisäksi tarjonnut järjestelmän aivan uusille yrityksille ja kokoelmille erillisen perustamisen.

Nyt verkossa on monia valmistavia musiikkikokoelmia. Korkea laatu ja kustannukset voivat vaihdella huomattavasti, samoin kuin varsinaiset lisenssiehdot tai kappaleiden käyttö. Siitä huolimatta kappaleiden lataamisen valmistus näyttää nyt suositulta menetelmältä useille media-ammattilaisille ympäri maailmaa.

Ilmainen musiikki

Jamaton musiikki vaihtelee jonkin verran kappaleiden valmistuksen ominaisuuksista.

Laulukappaleiden tuotantoon on yleensä myönnetty käyttölupa. Se on, että kulutat kappaleiden jokaiseen käyttöön – Jos haluat käyttää musiikkia televisio-ohjelmassa, akkreditoit siihen kansalaisvapauksia. Jos haluat käyttää näitä kappaleita edelleen interaktiivisella CD-Rom-levyllä, sen jälkeen sinun on ehdottomasti valtuutettava nämä lailliset oikeudet.

Aateliset ilmaislaulut toisaalta toimittavat asiakkaille tavan ostaa kappaleista CD, jota voidaan sen jälkeen käyttää niin monta kertaa kuin haluat ilman ylimääräisiä takaisinmaksuja tai kuluja.

Siitä huolimatta verkko ja monet muut huolenaiheet ovat tosiasiallisesti osoittaneet, että useat rojaltittomien kappaleiden kokoelmat toimivat nyt enemmän kuin tavalliset valmistuslaulukirjastokoodit ja päinvastoin.

Tämä johtuu enemmän kuin todennäköisestä riippumattomien musiikkikirjastojen kasvusta, jotka voivat luoda oman lisenssinsä sekä rahoittaa malleja omien markkinoiden vaatimusten mukaisesti.

Synkronoi maksut ja dub-kustannukset

Production -musiikkifirma laskuttaa musiikkinsä lisensoinnin kustannukset. Tätä kutsutaan usein ‘synkronointikustannuksiksi’ tai ‘kaksinkertaiseksi veloitukseksi’. Tämä on yksi tärkeimmistä tulovirtoista kappalekirjastoille.

Suorittavat laillisten oikeuksien organisaatiot

Doing Legal Rights Organisations (PRO: t) suojaavat, tarjoavat ja keräävät tehokkaita aristokraatioita tukemaan osallistujakirjailijoita, taiteilijoita ja myös kirjoittajia.

Suorituskykyaristokratuurit tuotetaan, kun kappaleita lähetetään televisiossa tai radiossa tai soitetaan julkisissa paikoissa, kuten ruokailupaikoissa ja muissa organisaatiotiloissa.

Musiikki, joka on julkisesti toteutettu tai lähetetty, on varmennettava. Esimerkiksi lähetystoiminnan harjoittajan, kuten BBC: n tai SKY: n, on maksettava kappaleiden lähettämisestä samoin kuin ravintoloiden, myymälöiden ja pidossa olevien musiikkien henkilöiden sekä muidenkin.

PRO-lisenssit myöntävät nämä lisenssit kappaleille henkilöille aina kun musiikkia siirretään yleisölle. Tulot näistä lisensseistä ovat sen jälkeen


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *