Chika tekee selväksi, että hän ei ole sairas kenellekään. 23-vuotias räppari, joka on tiukka sosiaalisen eristäytymisen faneja maailmanlaajuisen pandemian aikana, käyttää naamaria ja käsineitä poistuessaan kotoaan, ei vain turvallisuuteensa, mutta myös muihin. “Jo muutama päivä sitten minun piti mennä hakemaan päivittäistavaroita ja tunsin oloni huonoksi, koska tiedän, että ikäiset henkilöt voivat kantaa virusta ja että heillä ei ole merkkejä”, hän kertoi MTV-uutisille puhelimitse. “Kuljettajani oli vanhempi mies, mutta olen kuin, olisin varmasti vitun sairas, jos minulla olisi 10 minuutin ajan kyseinen auto ja kuorma-auto, joka vaarantaisi varmasti kenen tahansa muun hengen. En ole sen kanssa.”

Se oli tekemistä kahden viikon kanssa ottaen huomioon, että hän julkaisi debyytti-EP: nsä, Industry Gamings, 12. maaliskuuta, keskellä modernin historian poikkeuksellista aikaa (hän ​​ei löytänyt wc-paperia mistään), sekä puhuessaan Hän paljastaa yhtä paljon kiinnostusta siitä, mikä hänen ympärillään kävelee, kuin hän tarjoaa oman alansa johdannon. Kuunnellessasi Chikan musiikkia saat selville, miksi se on järkevää, tarjosi hänelle poliittisen halukkuuden ja sosiaalisen ymmärryksen.

Syntynyt Jane Chika Oranika Montgomeryssä, Alabamassa. Nouseva räppitaiteilija on todellakin kirjoittanut otsikoita lukemattomille dynaamisille, poliittisesti ajatteleville luoville töilleen: kaikkea vuoden 2016 meikkausopetusohjelmasta, jossa kommentoitiin mustan vastaisuutta ja ajatusta valkoisen edusta Trumpin Amerikassa. vuoden 2017 #EgoChallenge, joka koskee kehon positiivisuutta, joka vaikutti yksilöihin kaikkialla Instagramissa ja Twitterissä räppäämään ja myös laulamaan Beyoncén hittilaulua löytäessään heidän virheensä. Vasta kun hän kutsui Kanye Westin vapaamuodossa hänen “Jeesuksen kävely” -soitonsa yli, hän saavutti lopulta suuren viruksen rajan; kappale on todella saanut yli 6,6 miljoonaa nähtävyyttä ottaen huomioon sen latauksen vuonna 2018.

Ota “Turvallinen” -yhteistyö Keshan ja Sagen kanssa. Hän saarnaa vähentävänsä aseväkivaltaa. Ja julkaistuaan julkaisunsa “No Squares”, vuonna 2019, hän jakoi “Richey v. Alabaman” kappaleen, joka koski kotimaassaan allekirjoitettua kiistanalaista abortin vastaista menoa Jimmy Kimmel Live! ainutlaatuisella Lena Waithen esittelyllä. Hän ylläpitää sitä vauhtia jatkuvan.

Hän on ansainnut kunnioituksen paitsi hänen rakkaussuunnittelulleen myös ainutlaatuisella näkökulmalla. Kiertävänä mustana naisena, joka kypsyi läheisten suhteiden kanssa kirkkoon, hänen vankka päättäväisyytensä alustaa omaa maailmaansa, joka on erilainen kuin se, jonka kanssa hän varttui, on todella voittanut seuraajia. Industry Games on hänen keino määritellä, kuka hän on niille, jotka ovat tosiasiallisesti seuranneet häntä näiden virus-räppipäivien jälkeen. “Haluaisin yleisön oppivan, että sen lisäksi, että minun on oltava sosiaalisen median henkilö, jolla on alusta ja online-identiteetti, että sen takana on henkilö”, hän väittää.

EP: ssä Chika kontekstualisoi sosiaalisen ymmärryksensä selventämällä, että hän on, mitä nauttii, miksi hän on sellainen kuin hän on, ja myös mitä hän aikoo hakea tulevaisuudessa. Koska Chika on taiteilijana oikein ensisijaisesti, hänen aloitustyössään on 2 tehtävää. Toisaalta se on evankeliumin inspiroima, syvästi heijastava katsaus matkaan saada tänne ja myös sinne, missä se on tällä hetkellä tuonut hänelle: mahdollisuuksien käyttämättä jättämiseen America’s Got Talent -teoksessa, kun hän oli 12-vuotias (“Balencies”) menossa Roc Country Breakfast (“Tracks About You”) ja Diddy esittelee myös “upouuden yliopiston parhaaksi”.

Sen vastakohta on vaadittava puoli, joka havaitsee hänen kokemuksensa laulusektorista perusteellisesti. Hän on selvittänyt pari seikkaa, että hän haluaa näyttää yleisölle. “Et ole koskaan niin köyhä kuin ihmiset väittävät olevansa etkä koskaan ole niin hyvä kuin ihmiset sanovat olevansa”, hän sanoo. “Joten varmasti, kunhan ylpeillä siitä, mitä rakennat itsestäsi, etkä vain lopeta sitä kovan taistelun takia ja se on myös työläs työ, sinun pitäisi olla hyvä.”

Hän kertoi MTV Informationille, että projektin nimellisistä videopeleistä on vielä enemmän tarinaa, jonka hän paljastaa sen todellisissa kappaleissa. “Kaivan paljon oikein tapaan, jolla ala on vaikuttanut elämäni jokaiseen osaan”, hän huomauttaa. “Siksi sillä on merkitystä myös sillä, kuinka videopeli on todella muuttanut koko elämäni henkilökohtaisella tasolla.” Hänen ensisijainen ottamisensa? “Pysäyttääksesi pakaransa, koska tosiasiat, joista välität, useimmat ihmiset eivät tee sitä.”

Sector Gamings kesti vuoden valmistamiseen. Hän aloitti LP-videon nauhoittamisen helmikuussa 2019 sen jälkeen kun hän oli juuri muuttanut Alabamasta Los Angelesiin. “Vuoden huipusta vuoden loppuun saakka olin itse asiassa jäljellä ja myös poissa työpajoista, äänittämässä ja pyöräilemässä tekemäni kappaleiden avulla”, hän sanoo. “Olin kiinnittänyt huomiota omiin julkistamattomiin kappaleihini vahvistaakseni periaatteessa ja valitakseni mitä aion tehdä projektissani.”


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *