Hillary Poise Fretland tunnustaa, että kappale “Have another Beer”, jonka ensi-ilta on erityisesti Billboardilla tänään (1. huhtikuuta 2020) hänen yhtyeensä Fretlandin tulevasta itsensä nimeämästä debyytti-cd:stä, on “todellinen kiehtova kappale tällä hetkellä julkaistavaksi”.

Syntynyt koko “poista keginilta” naapurimaiden panimosta Monroessa, Washissa. “Have another beer” osoittaa keskustelun, jonka Fretland piti hyvän ystävänsä kanssa “matkan romanssista” ja kuinka milloin et ole talossa on niin paljon yksinkertaisempaa käyttää elämän romantiikkaa.

Hänen mukaansa ei ole tyypillistä ruokakauppaa. Voit kävellä kerhossa ja rakastua naislaulajaan vaiheessa, vaikka haihduttaisitkin mielentilaa. Se voi olla haastavaa todella tuntea niin, kun olet vain kotona, normaalissa elämässäsi.

Tällä hetkellä kaikki ovat kuitenkin kotona. Ja Fretland ennakoi ajattelutavan, joka vaikutti “Onko toinen olut” -toimintaan, joka pysyy muutosprosessissa. “Näet erityyppisen mielentilan, jossa voit olla todella arvostava, ja meillä on myös paljon kiitoksia”, hän tunnustaa.

“Kun tämä karanteeni on lähellä ja myös olemme tosiasiallisesti kaikki organisoineet elämämme, ehkä supermarket varmasti lumoaa jälleen kerran tai et koskaan ajattele pubiasi samalla tavalla; varmasti on niin mielenkiintoista mennä ulos ja hankkia myös pint läheisten ystävien kanssa. Oletan, että se on tällä hetkellä siirtymäkauden kappale. Olen innoissani siitä. “

Fretland sijoitti nimensä kantavan kvartetin yhteen noin neljä vuotta aikaisemmin, kun hän ripusti kirjoittamisen yksin.

“Americana / maan alkuperä oli vahvistettu jo tuolloin”, hän toteaa kuitenkin tuottavansa useita muita soittimia – rumpali Kenny Bates, basisti Jake Haber ja kitaristi Luke Francis – muuttivat äänen dynamiikan. “Yhden tyyppisimmistä piirteistä tehdä amerikkalaisia ​​tai c ja w Washingtonissa on monia monia muita asioita sekoitettu”, Fretland toteaa.

“Rumpalillamme [Bates] on paljon taustaa hard rockissa, joka oli popping. Siellä on todella erilaisia ​​musiikillisia kiinnostuksia ja tietenkin myös välittävä kansakunta sekä amerikkalainen kerronta. Se tekee todellisen esiintymisen. ainutlaatuinen tarkoittaa. ”

Joukkue lähetti Fretlandin 22. toukokuuta erääseen suunnittelija Nich Wilburin (Angel Olsen, Black Belt Eagle Prekursor) kanssa, kun taas Trevor Spencer (isä John Misty, Fleet Foxes) sekoitti 11 kappaleen kokoelman. Toisaalta myös Fretland on tietoinen siitä, että hänen sukunimensä on räätälöity ylimääräiseksi bändin ohjaajaksi. “Koko perheenjäseneni on erittäin musikaali varmistaakseni, että se oli aina vitsi – se on hyvä asia, että kaikki voivat laulaa, soittaa tai luoda”, Fretland, joka kuuluu 4 veljen tai sisaren joukkoon, nauraa. “Se olisi ollut epämiellyttävää, meistä se ei voisi, tiedätkö?”


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *